Juniorkorpset
 kari anne med  

En hyggelig tilbakemelding!

 

At åpningsforestillingen i Musikkteateret var en stor suksess, det hersker det ingen tvil om. Vår egen Eldrid gjorde en kjempejobb som produsent og toppsjef for forestillingen. Vi er veldig stolte av henne! Alle forestillingene var utsolgt, det vanket masse applaus og media gav strålende kritikker. En som ble både rørt og imponert, var ordføreren. Les hennes hilsen til deltagerne her.

 

kari anne med

En hilsen til alle deltakerne fra 
Ordfører Kari Anne Sand

 

Det var en fantastisk opplevelse å oppleve åpningsforestillingen i Musikkteateret. Ordføreren var nok klar over at kommunen har et stort, flott og variert musikk og teaterliv, - og idrettsmiljø i kommunen.

Når 5-600 i alderen 5 - 90 år skulle delta under ledelse av dyktige dirigenter og ledere, visste jeg at dette ville bli bra, men resultatet overgikk mine forventninger i stort monn. Forestillingen var av høy kvalitet, humoristisk, estetisk vakkert og levende. Måten det var sammenbundet på, kombinasjonen av sjangere og uttrykksformer, og stor grad av profesjonalitet hos alle utøver, selv blant de som fortsatt er amatører.

Forestillingen var bare fantastisk! Det var en ren maktdemonstrasjon kulturlivet i Kongsberg viste fram og ordføreren satt med klump i halsen og var utrolig stolt!

Mange har bidratt til å få dette til, mange har ofret mye for at dette skulle bli bra.

TUSEN HJERTELIG TAKK ALLE SAMMEN!